Thursday, May 16, 2013

Happy Teacher's Day!

Photobucket
16 MEI 2013.

Hari ni hari guru :3 Soooooo! Korang bagi apa je kat cikgu korang? Confirm bagi cikgu/teacher/sir yang korang suka cara dia en? Tau dah :b haha. Btw weh, exam korang dah dapat result? :) Aku dah. Bangga gila la ouh. Exam untuk PERTENGAHAN TAHUN. Bahasa english paper 1 aku dapat 37/40. Double wow:p Sikit je salah. Haha, dengan bangganya --' BM pemahaman aku dapat 85% . Oklah, at least A :') Alhamdulillah. Hampa semua exam cemana? Senang? Or difficult? Aku target BI, BM Pem, BM Pen 'A'. Science dengan Maths hehe:p

Sambung balik tajuk. Bagi hadiah apa je? Banyak tak? Haha. Semalam pergi beli hadiah kat 'V-Nine Shop' bapek ah, tak boleh ramai lagi sebenarnya --' Ramai gila. Sesak gila jalan. 

<3 5 Daisy 2012 plus teacher / puan rosnita. Gempak gila ah tadi *tak sangat:3*. Actually before 16 Mei, iman dah cadang nak buat 1 card, card tu ada signature 5 Daisy 2012, gambar 5 D 2013 5 Daisy 2012 and Wishes from 5 Daisy:) Lepastu time kitaorang ( aku, iman, nad, Izzah, Amaliand the others) dalam 10 orang mcm tu ah. Time tu pulak, teacher nak ambil something dalam kereta. Cepat cepat Najihah tahan teacher. Finally, card tu ada dalam tangan teacher;'))

And disebabkan shima buat lagi 1 card. Sama ah jugak, Ada signature and others. Tapi gambar lain. Shima nak bagi teacher kat tempat public phone. Kumpul ramai ramai, memang meriah ah. Kali ni, budak lelaki and budak perempuan kumpul. Mmg ramai ah, dekat 1 kelas. Teacher suruh wani, zahirah, nurin and shima kumpulkan 5 Daisy last year:D While teacher pergi makan kat kantin. Time ni, dah nak balik. Memang cemas ah sbb takut tertinggal van. Lepastu kitaorang suruh ah Amir Aiman panggil teacher kat canteen. Bila teacher otw nak sampai, kitaorang ramai ramai ckp HAPPY TEACHER's DAY :* Terharu gila teacher. Then, kitaorang salam ah teacher. Mmg happening ah time tu. Mcm mcm teacher tanya. Yang bangganya Ammar ah. Teacher tanya Ammar Maths berapa? Ammar A 82%. Teacher usap kepala ammar plus kitaorang mcm woooo --' I have told, 5 Daisy 2012 Awesomee:') Nazhan poyoo je lebih. Nak msk 5 Daisy yang dulu hmm hmm hmm.

  • HAPPY TEACHER's DAY teacher :D
WE 5 DAISY 2012, LOVE YOU PUAN ROSNITA :')
Bak kata iman ndhrh; 
Kita satu bangsa, kita satu negara, kita satu kelas oh oh oh~ 5 Daisy Awesomeness, craziest, funniest, happening pokonya yang elok elok 5 Daisy 2012 lah :'D lol bhahaha.

No comments:

Post a Comment