OWNER

Bonjour. Assalamualaikum :)
' OWNER ? Siapa OWNER ? ' Ehem! Ruangan OWNER ini hanyalah untuk memperkenalkan owner of this blog. Untuk merapatkan hubungan sillaturahim . Tak salah kan? :)
Hello! Nur Anis Batrisyia Binti Nor Afindi nama diberi. Mula menguwek nguwek #Menangis pada '23 September 2001' . Mempunyai seorang ayah yang sangat handsome! Dan juga mempunyai seorang ibu yang sangat caring and comel! Anak yang ke-2 daripada 4 orang. Mula bersekolah semasa berumur 4 tahun. Bukan darjah 4 yah xD Dilahirkan di hospital pantai. Keturunan bugis *Perlubagitau* Menuntut ilmu di Sekolah Kebangsaan Subang Bestari. Sekolah yang sangat comel cantik dan awesome. Takda mix apa apa *TakTauMixApaActually* . Mata sepet? Natural :) Jealous kan? -..- Alhamdulillah. Kononnya nak jadi doctor. Tapi tak tau doctor bahagian apa. And I wish, my 'kononnya' tu will happened one day. Amin :'D Pandai bercakap dengan lancar dalam Bahasa Malaysia :'p English? Boleh lah. Takdelah fasih sangat. *Sorrykalauterabiaq (terabur) english*

Mula berblogging pada '1 March 2013' . Tahun ni jugak:) Mula kenal blog, daripada hasil mengusya blog kak +Lyssa Faizureen, kak +Faqihah Husni . Tanpa mereka aku takkan kenal binatang apa yang aku sedang menaip didalamnya :3 *AyatKelingMemangMacamNi* 

L o v e s ;

 Allah. Prophet Muhammad. Al-Quran. Family. Relatives. Friends. Classmates. KA :')
 Coboy Junior. Winxs. Wawa Zainal. Scha Al-Yahya. Taylor Swift. Niall Horan. Johan Asari. Hairul Asri.
 Food. Queen of Char Kuey Teow.
 Reading. Blogging. Tweeting. Ask fmking *punboleh*.
 Jeff Kiney, Geronimo Stilton, Thea Stilton and tak lupa jugak Kak Ain Maisarah!

U n l i k e ;
 Fakers. Copycats. Annoying people. Orang yang tak reti nak bersyukur.
 Lipas. Lintah. Cicak. Pacat. 
P/s: Kau bagi lah aku cicak mainan sekali pun. Aku tetap geli. Geli sebab #Yucks! :'3 



No comments:

Post a Comment